Reklam engelleyicisi tespit edildi: Web sitemiz ziyaretçilerimize çevrimiçi reklamlar gösterebilir. Lütfen web sitemiz üzerindeki reklam engelleyicinizi devre dışı bırakarak bize destek olun.
konya selçuk üniversitesi arkeoloji 3.sınıf öğrencisiyim..bölümümü çok seviyorum araştırma yapmayı ve yeni kazı yerlerinde çalışmayı çok seviyorum [silindi] msn adresim
En son sonerium tarafından 15:21 05-Aralık-2010 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Güvenliğiniz için kamuya açık alanda açık mail adresi vermeyiniz.
Arkadaşlar merhaba,bu forumda Yeniyim.adım şaban 40 yaşındayım evli ve 4 çocuk babasıyım,
istanbul SONY SAMSUNG elektronics'te elektronik mühendisiyim.arkeoloji ve yurdumun tarihi eserlerine aşırı hayran ve duyarlı birisiyim ,belirtmek isterimki bir arkeolog değilim ama çocukluğumdan buyana arzuladığım tek meslek dalıydı fakat hayat bizi başka meslek dallarına sürüklediği için içimde kalan bir ukte olmuştur arkeolog olmak...arkadaş ve dostlar'ım beni aranıza bir çırak yada bir öğrenci olarak kabul ederseniz mutlu ve minnetkar kalırım
saygılar...
EGE üni. klasik arkeoloji öğrencisiyim geçen gün bi araştırma yaparken özellikle internette hiç birşey olmadığını farkettim elim yettiğince buradan paylaşıcam bilgilerimi, benim gibi kimse kalmasın ortada...