Arkadaşlar Salı günü Kaunos kenti ile ilgili bir sunumum var. Yerleşim tarihi ile ilgili bir ders olduğu için Kent haritası ve yerleşim planına ihtiyacım var ancak internette böyle bir harita ya da plan bulamadım. Bir tane plan buldum o da çok net değildi, yani işime yarayacağa benzemiyordu. Geçtiğimiz 2 haftayı saymazsak bugün yine 2 saat boyunca arama yaptım ancak yine işime yarayacak bir şey bulamadım.
Aranızda Kaunos kent planı ile ilgili bir resme sahip olan var mı? Son çare buraya yazmayı akıl edebildim. Eğer yardım edebilirseniz şimdiden teşekkür ederim.
Kaunos kent haritası ve yerleşim planına ihtiyacım var
- purusha
- Arkeo-TR Üyesi
- İletişim:
- amargi
- Arkeo-TR Üyesi
- İletişim:
Re: Ufak bir yardıma ihtiyacım var
Sanırım sana bu konuda yardımcı olabilirim elimde Kaunos Liman agorası ve çeşme binası ile ilgili bir kitap var. İçinde bir de harita var.
Doğmamış olana ne mutlu
-
- Arkeo-TR Üyesi
İşiniz düşmese uğramıcanız zatenpurusha yazdı:Arkadaşlar Salı günü Kaunos kenti ile ilgili bir sunumum var. Yerleşim tarihi ile ilgili bir ders olduğu için Kent haritası ve yerleşim planına ihtiyacım var ancak internette böyle bir harita ya da plan bulamadım. Bir tane plan buldum o da çok net değildi, yani işime yarayacağa benzemiyordu. Geçtiğimiz 2 haftayı saymazsak bugün yine 2 saat boyunca arama yaptım ancak yine işime yarayacak bir şey bulamadım.
Aranızda Kaunos kent planı ile ilgili bir resme sahip olan var mı? Son çare buraya yazmayı akıl edebildim. Eğer yardım edebilirseniz şimdiden teşekkür ederim.
- amargi
- Arkeo-TR Üyesi
- İletişim:
vinifera yazdı:
İşiniz düşmese uğramıcanız zaten
Kızdı
Doğmamış olana ne mutlu
- purusha
- Arkeo-TR Üyesi
- İletişim:
Sevinirim yardımcı olabilirsek kafamı yedim çünkü açıkçası
Bunun için de teessüf ederim evde internet var da uğramadım mı hadi internet var bilgisayar yaşıyo muydu ki? Kafeden girdiğimde bile girdim göz attım yahuvinifera yazdı:İşiniz düşmese uğramıcanız zatenpurusha yazdı:Arkadaşlar Salı günü Kaunos kenti ile ilgili bir sunumum var. Yerleşim tarihi ile ilgili bir ders olduğu için Kent haritası ve yerleşim planına ihtiyacım var ancak internette böyle bir harita ya da plan bulamadım. Bir tane plan buldum o da çok net değildi, yani işime yarayacağa benzemiyordu. Geçtiğimiz 2 haftayı saymazsak bugün yine 2 saat boyunca arama yaptım ancak yine işime yarayacak bir şey bulamadım.
- amargi
- Arkeo-TR Üyesi
- İletişim:
Sana vinifera aracılığıyla bir harita gönderiyorum. Ona ulaşalirsen iyi olur.. buraya ekleyemedim çünkü çok büyükpurusha yazdı:Arkadaşlar Salı günü Kaunos kenti ile ilgili bir sunumum var. Yerleşim tarihi ile ilgili bir ders olduğu için Kent haritası ve yerleşim planına ihtiyacım var ancak internette böyle bir harita ya da plan bulamadım. Bir tane plan buldum o da çok net değildi, yani işime yarayacağa benzemiyordu. Geçtiğimiz 2 haftayı saymazsak bugün yine 2 saat boyunca arama yaptım ancak yine işime yarayacak bir şey bulamadım.
Doğmamış olana ne mutlu
- purusha
- Arkeo-TR Üyesi
- İletişim:
Çok teşekkür ederim gerçekten büyükmüş Zira Herşeyi tek parca halinde göremiyorum
- amargi
- Arkeo-TR Üyesi
- İletişim:
İstersen ben bu haritayı 5 böldüm onları göndereyim.purusha yazdı:Çok teşekkür ederim gerçekten büyükmüş Zira Herşeyi tek parca halinde göremiyorum
Doğmamış olana ne mutlu
- purusha
- Arkeo-TR Üyesi
- İletişim:
Çok sevinirim çünkü küçültünce bişey görünmüyor büyükken de slayttan göstermem biraz....ne desem büyük
- amargi
- Arkeo-TR Üyesi
- İletişim: