Kaunos kent haritası ve yerleşim planına ihtiyacım var

Kullanıcı avatarı
purusha
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi
İletişim:

Kaunos kent haritası ve yerleşim planına ihtiyacım var

Mesaj gönderen purusha »

Arkadaşlar Salı günü Kaunos kenti ile ilgili bir sunumum var. Yerleşim tarihi ile ilgili bir ders olduğu için Kent haritası ve yerleşim planına ihtiyacım var ancak internette böyle bir harita ya da plan bulamadım. Bir tane plan buldum o da çok net değildi, yani işime yarayacağa benzemiyordu. Geçtiğimiz 2 haftayı saymazsak bugün yine 2 saat boyunca arama yaptım ancak yine işime yarayacak bir şey bulamadım.
Aranızda Kaunos kent planı ile ilgili bir resme sahip olan var mı? Son çare buraya yazmayı akıl edebildim. Eğer yardım edebilirseniz şimdiden teşekkür ederim.

Kullanıcı avatarı
amargi
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi
İletişim:

Re: Ufak bir yardıma ihtiyacım var

Mesaj gönderen amargi »

Sanırım sana bu konuda yardımcı olabilirim elimde Kaunos Liman agorası ve çeşme binası ile ilgili bir kitap var. İçinde bir de harita var.
Doğmamış olana ne mutlu

vinifera
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi

Mesaj gönderen vinifera »

purusha yazdı:Arkadaşlar Salı günü Kaunos kenti ile ilgili bir sunumum var. Yerleşim tarihi ile ilgili bir ders olduğu için Kent haritası ve yerleşim planına ihtiyacım var ancak internette böyle bir harita ya da plan bulamadım. Bir tane plan buldum o da çok net değildi, yani işime yarayacağa benzemiyordu. Geçtiğimiz 2 haftayı saymazsak bugün yine 2 saat boyunca arama yaptım ancak yine işime yarayacak bir şey bulamadım.
Aranızda Kaunos kent planı ile ilgili bir resme sahip olan var mı? Son çare buraya yazmayı akıl edebildim. Eğer yardım edebilirseniz şimdiden teşekkür ederim.
İşiniz düşmese uğramıcanız zaten :sleep: :p

Kullanıcı avatarı
amargi
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen amargi »

vinifera yazdı:

Kızdı :sopa: :sopa: :sopa:
Doğmamış olana ne mutlu

Kullanıcı avatarı
purusha
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen purusha »

Sevinirim yardımcı olabilirsek kafamı yedim çünkü açıkçası :) :hong:
vinifera yazdı:
purusha yazdı:Arkadaşlar Salı günü Kaunos kenti ile ilgili bir sunumum var. Yerleşim tarihi ile ilgili bir ders olduğu için Kent haritası ve yerleşim planına ihtiyacım var ancak internette böyle bir harita ya da plan bulamadım. Bir tane plan buldum o da çok net değildi, yani işime yarayacağa benzemiyordu. Geçtiğimiz 2 haftayı saymazsak bugün yine 2 saat boyunca arama yaptım ancak yine işime yarayacak bir şey bulamadım.
Bunun için de teessüf ederim evde internet var da uğramadım mı hadi internet var bilgisayar yaşıyo muydu ki? Kafeden girdiğimde bile girdim göz attım yahu :++:

Kullanıcı avatarı
amargi
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen amargi »

Sana vinifera aracılığıyla bir harita gönderiyorum. Ona ulaşalirsen iyi olur.. buraya ekleyemedim çünkü çok büyük :D
Doğmamış olana ne mutlu

Kullanıcı avatarı
purusha
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen purusha »

Çok teşekkür ederim gerçekten büyükmüş :D Zira Herşeyi tek parca halinde göremiyorum :D

Kullanıcı avatarı
amargi
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen amargi »

purusha yazdı:Çok teşekkür ederim gerçekten büyükmüş :D Zira Herşeyi tek parca halinde göremiyorum :D
İstersen ben bu haritayı 5 böldüm onları göndereyim. :D
Doğmamış olana ne mutlu

Kullanıcı avatarı
purusha
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen purusha »

Çok sevinirim çünkü küçültünce bişey görünmüyor büyükken de slayttan göstermem biraz....ne desem büyük :D

Kullanıcı avatarı
amargi
Arkeo-TR Üyesi
Arkeo-TR Üyesi
İletişim:

Mesaj gönderen amargi »

tamam cennete gönderiyorum şimdi
Doğmamış olana ne mutlu