Her ne kadar Arkeo-TR'ye gelmeye, gelipte mesaj yazmaya vakit bulamasa da (son ziyaret 4.ocak ), değerli üyemiz, çalışma ortamının neşe kaynağı, Autocad canavarı, bi tanecik arkadaşımız nefertiti'nin doğum gününü kutlarım burdan. Bilmem hangi rüzgar atar ama atar da yolu buraya düşerse görür herhalde. Bu da benden sana kendi ellerimle yapmadığım pasta
Doğum Günün Kutlu Olsun nefertiti
-
- Arkeo-TR Üyesi
- nefertiti
- Arkeo-TR Üyesi
Re: Doğum Günün Kutlu Olsun nefertiti
Canım arkadaşım Arkeo-tr konusunda ne diyebilirim, çok haklısın. Ama yaptığın güzellik beni çok mutlu etti. Umarım çok yakında tekrar bir arada olabiliriz ve gerçekten sizler gibi arkadaşlara sahip olduğum için çok şanslıyım ve de çok mutluyum...
Yazmayı unuttum, pastayı çok beğendim. zaten yaşımda üstündeki mumlar kadar anca biliyosun demi:))))
Yazmayı unuttum, pastayı çok beğendim. zaten yaşımda üstündeki mumlar kadar anca biliyosun demi:))))
-
- Arkeo-TR Üyesi
Ben de kendi adıma senin gibi birini tanıdığım için çok şanslıyım Mumları saymamıştım
- amargi
- Arkeo-TR Üyesi
- İletişim:
13 mum varrrr ben bir çocukla mı eve çıkıyorum yaaaa
Doğmamış olana ne mutlu
-
- Arkeo-TR Üyesi
Nefis börek yaptığı rivayet edilen biriyle eve çıkıyosun, çok şanslısınamargi yazdı:13 mum varrrr ben bir çocukla mı eve çıkıyorum yaaaa